30. december 2019

30. december 2019

Hollufgård Nytårs Cannonball - Jørgens Meier Sørensen Mindeløb

Hvis der er ét løb der ligger vores hjerte ganske nært, blandt alle løbene i på året, så må det absolut være vores nytårsløb.

Vores første løb var netop nytårsløbet tilbage i 2014, så det er den dag vi har "fødselsdag".
Denne gang kunne vi så holde 5 års jubilæum.

Det der gjorde at vi begyndte at arragere løb i det hele taget, var fordi vores gode ven Jørgen ikke var i stand til at afholde sit nytårsløb i Morud. Vi trådte til og arrangerede et "nødløb" i stedet.

Meget vand er løbet gennem åen de seneste 5 år og i mellemtiden er vores gode ven Jørgen også gået bort. Derfor er dette løb også et mindeløb for vores gode løbekammerat og første formand i Klub 100 Marathon Danmark.

Vi stiller ikke de helt store krav her ved HCBM, andet end at deltagerne medbringer det gode humør. Det havde de mange løbere til gengæld med i overmål og det suppleret med et perfekt løbevejr, var dagen alt i alt helt igennem en fantastisk oplevelse.

Tak til alle der kom og bidrog til en super dag.
Om Hollufgård Cannonball Marathon


Marathonløb behøver ikke altid handle at løbe sig selv max ud, spidse albuer, elektronisk tidtagning og den obligatoriske "been there-done that" T-shirt.

Marathonløb kan sagten handle om socialt samvær, venskaber, egen tidtagning og bonus-kilometer, hvis ruten skulle vise sig lidt for lang.

Velkommen til Hollufgård Cannonball Marathon.

Bygget i WebEditor på one.com

Kontakt


Tlf.: +45 31 18 60 48

E-mail: hcbm@hcbm.dk

Web: www.hcbm.dk