6. januar 2019

6. januar 2019

Hollufgård Cannonball Marathon - Camilla Pedersen #100

Når nogen bebuder at de vil løbe deres jubilæumsmarathon her ved Hollufgård, så byder vi op til fest, for sådan en dag skal fejres.

Det er en stor dag for alle og ikke mindst for hovedpersonen med det runde jubilæum.


Camilla har løbet 18 % af sine marathonløb her ved Hollufgård og derfor er hun også kommet ind under huden på både løbet og på dem der arrangerer det. Derfor var vi selvsagt meget beærede over at Camilla ville fejre sin dag her.


Det blev en dag med de helt store smil, men for nogen også en tænderskærende dag, da ruten viste sig lidt hård. Vejret, omend smukt med rimtåge, var ret fugtigt og stierne var tunge. Der var en del der havde en hård dag i sporet.


...men, men, når så målstregen er krydset og der venter en dejlig krammer, en varm kop kaffe og et velsmagende stykke fynsk "brunner" fra vores "brunner"-pusher Pistoria, så er at det hårde glemt og smilene er atter der hvor de skal være.


Der var endda flere anledninger til at finde smilene frem i dag, da Dorthe Roslev kunne fejre både fødselsdag og marathon nr. 250.


Et kæmpe tillykke til Camilla, til Dorthe og til alle der gennemførte i dag. Flot, flot, flot...!!!


Om Hollufgård Cannonball Marathon


Marathonløb behøver ikke altid handle at løbe sig selv max ud, spidse albuer, elektronisk tidtagning og den obligatoriske "been there-done that" T-shirt.

Marathonløb kan sagten handle om socialt samvær, venskaber, egen tidtagning og bonus-kilometer, hvis ruten skulle vise sig lidt for lang.

Velkommen til Hollufgård Cannonball Marathon.

Bygget i WebEditor på one.com

Kontakt


Tlf.: +45 31 18 60 48

E-mail: hcbm@hcbm.dk

Web: www.hcbm.dk