17. oktober 2020

17. oktober 2020

Hollufgård Cannonball Marathon - Jeanett Bonde Jørgensen #100

At fejre en 100-løbs jubilar er altid en kæmpe begivenhed. Dels som arrangør, men ikke mindst for den løber der når sin milepæl.


At løbe sit løb nr. 100, hvad enten det er halv- eller helmarathon, så er det bestemt en bedrift man ikke kommer sovende til.
Det kræver vedholdenhed, udholdenhed og stædighed at begive sig mod et mål der til at starte med kan virke uopnåligt, men efterhånden kommer indenfor en rækkevidde.

Jeanett har under sin rejse formået at vise vedholdenhed, udholdenhed og stædighed. Rejsen har til tider været rigtig lang og sej og måske lidt mere end de fleste, men i dag nåede hun sit mål.

Et KÆMPE tillykke til dig, Jeanett.
...og et stort tak for dit altid strålende og farverige humør.

Dagen var i øvrigt præget af et strålende vejr og af skærpede en corona-retriktioner, men det gik jo rigtig godt alligevel.

Om Hollufgård Cannonball Marathon


Marathonløb behøver ikke altid handle at løbe sig selv max ud, spidse albuer, elektronisk tidtagning og den obligatoriske "been there-done that" T-shirt.

Marathonløb kan sagten handle om socialt samvær, venskaber, egen tidtagning og bonus-kilometer, hvis ruten skulle vise sig lidt for lang.

Velkommen til Hollufgård Cannonball Marathon.

Bygget i WebEditor på one.com

Kontakt


Tlf.: +45 31 18 60 48

E-mail: hcbm@hcbm.dk

Web: www.hcbm.dk