Samarbejde

Samarbejde

Vi er meget priviligerede af at have nogle gode mennesker omkring os, der har lyst til at lege med når vi afholder løb.

De er med til at gøre løbsoplevelsen, depotet, hyggen og minderne en tand mere lækre.


Pistoria Bageri


Bagermester Eddie Månsson i bydelen Sct. Klemens er bidt af en gal sportsmand og dyrker selv triatlon.

Udover at tilbyde lækket bagværk i alle afskygninger, åbner Eddie også op for at forskellige sportsfolk kan komme og tage et velfortjent hvil ved bageriet. Triatleter og cykelryttere bruger bageriet som Pi-Stop og en gang om året afholder Eddie selv Pistoria Marathon.

Pistoria er fast leverandør af førsteklasses fynsk brunsviger til vores løb. De fåes ganske enkelt ikke bedre - PUNKTUM...!!!


Odense Værkstederne


Odense Værkstederne er et aktiveringstilbud for unge og voksne mennesker med forskellige psykiske og fysiske handikap.

Disse dejlige mennesker aktiveres bl.a. med en masse kreative aktiviteter.

Fra marts 2019 får vi leveret medaljer fra Odense Værkstederne.

Vi har givet dem dem kunstnerisk frihed til materialer og formgivning og hver enkelt medalje er helt unik. Vi er super glade for at kunne bidrage med kreative udfordringer til vores medborgere og levere en unik medalje til de løbere der gennemfører deres distane.


Cups4Cakes


Kender du det? Du har lagt en masse kræfter i at lave den lækreste muffin eller cup-cake og topping og krymmel står klar til at pryde den velbagte skønhed. ...men så sidder der hele i en kedelig hvid papirform. Hmmm...

Hvad med at sætte prikken over i'et og bage den lille kage i en form med spræl i? Cups4Cakes er leveringsdygtig i spændende forme i et væld af farver og andet udstyr til at få dine kager til at skille sig ud.

Indehaveren Camilla stiller nogle gange med et arsenal af cupcakes til løberne,  ligesom hun heller ikke er bange for at give en hånd i depotet.

 

Dagli' Brugsen, Hunderup-parken


Ikke langt fra vores løb ligger den hyggelige Brugsforening i Hunderupparken.

Når vi afholder Skyggebørnsløb i februar, står Dagli' Brugsen straks på spring til at hjælpe til med lækre leverancer til vores depoter.

Vi sætter stor pris på deres bidrag.

Om Hollufgård Cannonball Marathon


Marathonløb behøver ikke altid handle at løbe sig selv max ud, spidse albuer, elektronisk tidtagning og den obligatoriske "been there-done that" T-shirt.

Marathonløb kan sagten handle om socialt samvær, venskaber, egen tidtagning og bonus-kilometer, hvis ruten skulle vise sig lidt for lang.

Velkommen til Hollufgård Cannonball Marathon.

Bygget i WebEditor på one.com

Kontakt


Tlf.: +45 31 18 60 48

E-mail: hcbm@hcbm.dk

Web: www.hcbm.dk